Järjestäytymiskeskustelu jatkuu Tampereella

Mustassa Pispalassa oli työpaja nimeltään Työpaja uuden toimintaryhmän perustamiseksi Tampereelle. Siellä ja muualla käytyjä järjestäytymiseen liittyviä keskusteluja päästään nyt jatkamaan! Tässä kutsu kahden tapaamisen järjestäytymistapahtumaan! Työpajasarjan järjestää muutama toveri Tampereelta, ei varsinaisesti Musta Pispala.

Antiautoritäärinen järjestäytyminen Tampereella – kaksi tapaamista

PÄIVÄT: Su 18.9. ja su 2.10.
KELLONAJAT: Klo 14-18
PAIKKA: Tampereen työväentalo, 5. krs, kokoussali Miina

Kutsua saa levittää aiheesta kiinnostuneille!

TAPAAMISTEN SISÄLTÖ
Olemme järjestämässä pientä kahden tapaamisen tapahtumasarjaa, jossa on tarkoitus vahvistaa antiautoritääristä ja anarkistista järjestäytymistä ja toimintaa Tampereella! Mukaan ovat tervetulleita kaikki uudet ja vanhat toverit, joita kiinnostaa antiautoritäärinen ja anarkistinen järjestäytyminen Tampereella!

Ensimmäisessä tapaamisessa on tarkoitus hieman tutustua toisiimme, analysoida Tampereen antiautoritäärisen liikkeen tämänhetkistä tilaa, ja kartoittaa mitä kukakin haluaa ja tarvitsee järjestäytymisen suhteen Tampereella. Tarvitsemmeko uusia ryhmiä, ryhmien yhteentulemista esimerkiksi jonkinlaiseen verkostoon, löyhiä yhteentulemisen muotoja vai jotain muuta? Minkälaisen toiminnan tai teeman ympärillä olisi tärkeää, kestävää ja mielekästä toimia? Millaisia järjestäytymisen muotoja haluamme kokeilla ja vahvistaa?

Toisella tapaamiskerralla on tarkoitus suunnata kohti konkretiaa ja sopia askelista, joilla pääsemme haluamaamme järjestäytymisen ja toiminnan suuntaan.

TAPAAMISTEN KÄYTÄNNÖISTÄ
Tapaamisissa on käytössä turvallisemman tilan periaatteet. Käymme ne tapaamisten alussa läpi yhdessä ja sitoudumme niihin.

Tapaamisissa on yksi pidempi tauko, jolloin tarjoamme vegaanista ruokaa, sekä muutamia lyhyempiä taukoja. Tarjolla on myös kahvia ja teetä.

ESTEETTÖMYYS
Ulko-oven leveys on 103 cm, jonka jälkeen on loiva ramppi, jota pitkin pääsee hisseille. Kokoushuoneen oven leveys 88 cm ja hissin oven leveys 80 cm. Hissiin ei siis mahdu leveimpien pyörätuolien kanssa, mutta Työväentalon narikasta on lainattavissa pikkupyörätuoli, jota voi käyttää mikäli oma pyörätuoli on liian leveä ja pyörätuolista toiseen siirtyminen on mahdollista. Ilmoita etukäteen, mikäli tarvitset narikan pyörätuolin käyttöösi.

Kokoushuoneen kynnys on n. 6 cm korkea ja olemme varanneet pyörätuoliliuskat kynnystä varten. Kokoushuoneen lähellä on inva-WC, jonka oven leveys on 90 cm. WC-pöntön korkeus on 47 cm, ja sen etureunan etäisyys seinästä 74 cm.

Tapaamisista saa poistua tarvittaessa toiseen tilaan rauhoittumaan tms.