Kiitos Sysimusta! Jätä meille myös palautetta! / Thanks Sysimusta, and give us feedback!

Sysimustasta Pispalasta on kulunut jo tovi, mutta täällä blogin puolella ei tullut julkaistua kiitoksia! <3 Voit jättää meille myös palautetta!

Kiitos ihan superpaljon kaikille upeesta lauantaista helmikuussa! Niin moni oli mukana mahdollistamassa tapahtuman toteutumisen, se on aina todella lämmittävää kun miettii miten moni laittoi kortensa kekoon – kaikki työpajanpitäjät, kokit, bändit, distroilijat, kävijät, paikalle yllättäen ilmestyvät toverit ketkä kysyy et tarviiks mitään jeesii, ulkopaikkakuntalaisille yöpaikan tarjoajat.. :’) Ja kiitos Vastavirta-klubi ja Pispalan kirjasto että saatiin taas olla teidän tiloissa!

Sysimusta Pispala onnistui ihanasti keskellä talvee tuomaan ihmisii yhteen ja synnyttämään uusii oivalluksia ja yhteyksiä, vahvistamaan yhteisöllisyyttä, pitämään hauskaa!

Vai onnistuiko? Erilaisten tapahtumien jälkeen on tärkeetä pohtia, että miten me yhdessä kaikkien teidän mielestä onnistuttiin! Tätä helpottamaan loimme palautelomakkeen, johon toivotaan tosi mielellämme palautetta.

Jätä siis meille palautetta, olis kivaa ja tärkeen tuntusta yhdessä kehittää Mustaa Pispalaa just siihen suuntaan mihin me sitä yhdessä kävijöiden ja järjestäjien kesken halutaan! ❤ Ja jos koit tapahtumassa mitään nihkeetä, niin halutaan kuulla siitä, jotta voimme tehdä parhaamme että sellanen ei toistuisi!

Palautteita huomioidaan mahdollisuuksien mukaan myös kesän Mustaa Pispalaa suunniteltaessa!

Ja kiitos kaikille illan keikalle liput ostaneille ja erityisesti kaikille bändeille – lahjoitimme kaikki illan tulot Kurdistanin punaiselle puolikuulle maanjäristystuhoalueille Kurdistaniin!

////

Thank you all participants, mucisians, chefs, and other comrades who made Sysimusta Pispala in February possible! It has passed a while since the event was, but we forgot to write our thanks here in the blog as well! If you have anything to say, we wish you give us feedback! We are now in the process of starting to plan Musta Pispala summer event, so we will take into account the feedback to make the summer festival better as well!

All the profit from the evening’s gigs in Vastavirta club we donated to Heyva Sor a Kurdistane (The red moon of Kurdistan) for the eartquake support! Thank you for making it possible, all the bands and people who bought the tickets!